Wilt u ons ondersteunen? wordt dan vriend!

Beste vrienden,
 
geld is een belangrijk middel om van alles te kunnen realiseren en het er om vragen is meestal lastig. Het komt zo bedelend over, maar soms kom je daar niet onderuit. Wij zijn volop bezig om dag en nachtopvang te realiseren en daarvoor zijn we begonnnen met een "Vrienden van" actie. Wilt u meebouwen aan dit prachtige initiatief? Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen sparen voor de inrichting zoals bedden, beddengoed, kasten, tafels enz.
Voor slecht € 5,- per maand mag u zich vriend noemen! Uiteraard willen we graag veel vrienden hebben om ze te ontmoeten en om zo de inrichting te kunnen realiseren. Meer geven mag maar voel u niet verplicht. Samen komen we er wel.
 
 
U vriendendonatie kunt u maandelijks overmaken op rekening NL64SNSB0861341449 t.n.v. Pastoraal Centrum Brabant te Sint-Oedenrode.
Wilt u uw vriendendonatie een extra demensie geven? Maak dan het jaarbedrag van € 60,- ineens over o.v.v. uw adresgegevens en u ontvangt van ons een leuke attentie!
 
Eenmalig of doorlopend financiŽeel ondersteunen als vriend?
Alle steun is van harte welkom.
Doneren voor de nieuwe inrichting en/of het huis? Het kan al vanaf €5,- klik op onderstaande link, de rest wijst zichzelf.